Добре дошли във 4minutes in the Cube BG~
Свободни сте да се регистрирате и да добавите още 4minutes в ежедневието си~
-
Welcome to 4minutes in the Cube BG~
You are free to register and add 4minutes more to your everyday life~
4minutes in the cube
Добре дошли във 4minutes in the Cube BG~
Свободни сте да се регистрирате и да добавите още 4minutes в ежедневието си~
-
Welcome to 4minutes in the Cube BG~
You are free to register and add 4minutes more to your everyday life~
4minutes in the cube
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Брой мнения : 143 Diamonds : 353 Join date : 24.02.2011 Age : 29 Местожителство : Стара Загора ftw <3
Заглавие: 4minute-What a Girl Wants *Бг Превод* Съб Фев 26, 2011 3:26 am
4minute-What a girl wants Бг Превод:
Това е първата ми история~ Say oh oh oh,baby la la la la la Say oh oh oh,honey la la la la
Всички мъже сте едни и същи, не знаете нищо,дори не можа да схванеш намеците ми~ Наистина ме подлудяваш~ Новата ми прическа,новите ми обувки~ Когато те попитам дали ти харесват,ти изобщо не си забелязал~ Вместо да ми даваш кредитната си карта, покажи ми истинското си сърце~ Не мога да те разбера,моля те,кажи ми всичко директно~ "Обичам те"-това единствено изречение,отсега нататък те моля да ми го казваш,колко още ще си нерешителен?
1-когато хващам ръката ти,моля те,хвани моята~ 2-Дори когато си ядосан се усмихвай~ не разбираш,не разбираш,не разбираш,не разбираш, дори ако ти го кажа ясно,ти не го разбираш~ 3-обаждай се,недей да пишеш sms-си. 4-когато разговаряме,ме гледай в очите~ не разбираш,не разбираш,не разбираш,не разбираш, наистина не разбираш чувствата ми~
Не знаеш какво иска едно момиче, Какво иска-какво иска едно момиче~ По-силно,по-силно,кажи го по-силно~ Отново,отново,покажи ми~ Не знаеш какво иска едно момиче, Какво иска-какво иска едно момиче~ Остани до мен за дълго и аз също ще остана, обещавам ти~
Времето сякаш отлетя откакто се срещнахме за пръв път, но ти дори не знаеш дали минаха 100 или 1000 дни, а и как можа да забравиш рожденният ми ден? Всичко е наред,случва се,но не можа ли да запомниш поне телефонния ми номер?
Чантата ми,обувките ми,всичко по мен грее,аксесоарите ми~ Тези твои очи пълни с блясък ме карат да се смея~ Аз,аз,аз искам,искам~ Ти-ти-ти да останеш по-дълго~ Тези думи в сърцето ти,думата "любов" е знак на доверие~ отсега нататък ми я казвай често~
1-когато хващам ръката ти,моля те,хвани моята~ 2-Дори когато си ядосан се усмихвай~ не разбираш,не разбираш,не разбираш,не разбираш, дори ако ти го кажа ясно,ти не го разбираш~ 3-обаждай се,недей да пишеш sms-си. 4-когато разговаряме,ме гледай в очите~ не разбираш,не разбираш,не разбираш,не разбираш, наистина не разбираш чувствата ми~
Say oh oh oh,baby la la la la la Say oh oh oh,honey la la la la Не знаеш какво-не знаеш какво иска едно момиче~ Не знаеш какво-не знаеш какво иска едно момиче~
1-когато хващам ръката ти,моля те,хвани моята~ 2-Дори когато си ядосан се усмихвай~ не разбираш,не разбираш,не разбираш,не разбираш, дори ако ти го кажа ясно,ти не го разбираш~ 3-обаждай се,недей да пишеш sms-си. 4-когато разговаряме,ме гледай в очите~ не разбираш,не разбираш,не разбираш,не разбираш, наистина не разбираш чувствата ми~ Не знаеш какво иска едно момиче, Какво иска-какво иска едно момиче~ По-силно,по-силно,кажи го по-силно~ Отново,отново,покажи ми~ Не знаеш какво иска едно момиче, Какво иска-какво иска едно момиче~ Остани до мен за дълго и аз също ще остана, обещавам ти~ Не знаеш какво иска едно момиче